ACTUEEL
NIEUWS

Laurensgroep Voetbaltoernooi

Het is weer zover, iets wat je niet mag missen en de Laurensgroep ieder jaar met veel plezier mag organiseren voor onze klanten, het Laurensgroep Voetbaltoernooi (2017).

Wij gaan er vanuit dat we, net als in de vorige edities, weer op veel aanmeldingen kunnen rekenen en mooi voetbal te zien krijgen.

Aanmelden voor dit toernooi gaat op uitnodiging en volgende maand maken we hier bekend welke sterren teams er mee zullen dingen naar de beker.

Mocht je interesse hebben in het toernooi laat het ons weten en neem contact met op via info@pcs-pro.nl

Word jij onze nieuwe collega?

Vanwege uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega!  Ben jij: Commercieel Communicatief Klantgericht. En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging kijk dan naar onze vacature.

VAR wordt afgeschaft en de BGL komt er niet

De VAR wordt afgeschaft en de BGL komt er niet’, zo laat staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën weten. In zijn nieuwe voorstel gaat de fiscus werken met overeenkomsten per sector waarbij opdrachtgever en zzp’er samen verantwoordelijk zijn voor een zuivere arbeidsrelatie. Bovendien komt er zekerheid vooraf over hoe de fiscus de arbeidsrelatie tussen zzp’er en opdrachtgever beoordeelt.

Twitter steeds populairder voor plaatsen vacatures

Het aantal vacatures op sociale media neemt ook in 2015 steeds verder toe. In het begin van 2015 zijn er op sociale media zelfs 44 procent méér vacatures gedeeld dan in dezelfde periode in 2014

Uitnodiging MN2015

21, 22 en 23 april is in Ahoy de Maintenance Next. Wij zijn daar aanwezig, samen met onze collega’s van Prodex.