ALL VACANCIES
PROCESS INDUSTRY

Kwaliteitscontroleur (Stalen)

Kwaliteit staat naast veiligheid centraal bij onze opdrachtgevers. Voor een opdrachtgever in Moerdijk zijn wij op zoek naar een KWALITEITSCONTROLEUR die de kwaliteit van de producten te allen tijde weet te waarborgen. Bemachtig jij deze vaste baan met jouw oog voor detail?


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.


Procesoperator volcontinu (chemie)

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.


Teamleider technische dienst

Altijd al die ene teamplayer geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de ideale kandidaat die voldoet aan het volgende profiel?


Procesoperator 5-ploegendienst

Voor één van onze opdrachtgevers uit de chemische industrie zijn wij op zoek naar een PROCESOPERATOR voor in de 5-PLOEGENDIENST. Het liefst heb je al enige ervaring in de sector, maar ook voor gedreven en ambitieuze starters in ons vak zijn er bij deze opdrachtgever voldoende kansen!


Werkvoorbereider

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER met een mooi vooruitzicht en een nieuwe stap in jouw carrière? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk hier onze vacature!


Supervisor WTB

De echte toppers van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Dan past de functie SUPERVISOR WTB perfect bij jou!


Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan geven en de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.


Technician E&I

Aan het werk als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling? Bij deze opdrachtgever heb je uitzicht op een vast contract!


Proces operator 3-ploegendienst

Klaar om door te groeien als PROCES OPERATOR? Dan is dit je kans, voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCES OPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.


Allround Logistiek Operator (Farmaceutische industrie)

Op zoek naar een baan als ALLROUND LOGISTIEK OPERATOR (FARMA) binnen de farmaceutische industrie? Deze functie past bij jou! Jouw ervaring met SAP-systemen en achtergrond in deze unieke productieprocessen van deze sector maken jou de geschikte kandidaat voor deze functie.


Document controller

Vanwege de extreme groei van projecten bij onze in Rotterdam gevestigde opdrachtgever zijn wij op zoek naar een DOCUMENT CONTROLLER die het overzicht goed kan bewaren. Ben jij deze belangrijke schakel met een uitstekend analytisch vermogen?


Mechanisch Monteur

Deze opdrachtgever uit Arnhem is door haar ambitieuze doelstellingen flink aan het uitbreiden en is daardoor op zoek naar een onmisbare MECHANISCH MONTEUR. Heb jij al een mechanische- of elektro achtergrond? Dan ben jij de perfecte kandidaat!


Operator A

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR A. Als PROCES OPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten in diverse sectoren ben jij een belangrijke schakel in het proces!


Operator C

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR C. Als PROCES OPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van de meest complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor één van onze opdrachtgevers?


Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.


Logistiek Operator

Ben jij een heftrucktalent met daarnaast productie ervaring binnen de chemische industrie? Dan ben jij de perfecte LOGISTIEK OPERATOR. Het grote voordeel van deze functie is de kans op een langdurig dienstverband!


Maintenance Engineer Mechanical

Voor een internationale opdrachtgever binnen de petrochemische industrie zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE ENGINEER MECHANICAL als specialist voor de meest technische klussen!


Proces Operator

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil jij werken in een complexe fabriek? Lees dan vooral verder! 


Construction Project Manager

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION PROJECT MANAGER. Ben jij een leidende kracht voor korte projecten met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen?


Operator B

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR B. Als PROCES OPERATOR B ben jij verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor voor één van onze opdrachtgevers?


Junior Inkoper

Op zoek naar een uitdaging als JUNIOR INKOPER bij een toonaangevende organisatie in de petrochemische sector?


Senior technisch Inkoper

Heb jij meerdere jaren ervaring als TECHNISCH INKOPER en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Onze internationale klant biedt jou de volgende stap in je carrière! 


Junior technisch Inkoper

Ben jij recentelijk afgestudeerd van een opleiding in een commerciële richting? Sinds kort is er bij ons een startersfunctie beschikbaar als JUNIOR INKOPER. Solliciteer direct en maak jouw eerste stappen op de technische arbeidsmarkt!


Procesoperator C (Farmaceutische industrie)

Altijd al willen werken in de farmaceutische branche en heb jij al een diploma OPERATOR C (FARMA)? Solliciteer dan direct en wellicht werk jij binnenkort bij de grootste speler met een zeer innovatief karakter in de farmaceutische markt!


Customer Service Medewerker (Chemie)

Voor in de chemische procesindustrie zijn wij op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER om het contact te onderhouden met klanten gedurende de toename van het aantal projecten van onze opdrachtgever. 


Machine operator 2-ploegendienst

Voor een Rotterdams bedrijf zijn wij per direct op zoek naar meerdere MACHINE OPERATORS die daarnaast ook veel op de heftruck zullen zitten. Ligt jouw passie in de chemie en zit je graag op de heftruck? Dan is dit zonder twijfel jouw toekomstige baan met uitzicht op vast dienstverband.


Wachtchef

Heb jij meerdere jaren ervaring als (assistent) WACHTCHEF en ben je toe aan nieuwe uitdagingen? Onze opdrachtgever in de omgeving Breda biedt jou de kans om nog verder door te groeien in deze functie. Ben jij klaar om deze rol als WACHTCHEF glansrijk te vervullen? 


Electro Technicus | Meet- en Regeltechniek (E&I)

Meten is weten, gissen is missen. Dat is exact de reden waarom onze opdrachtgever dringend op zoek is naar een ELECTRO TECHNICUS met een achtergrond in meet- en regeltechniek. Heb jij de opleiding elektro techniek achter de rug en beschik je ook nog eens over meet- en regel certificaten plus ervaring? Ga via ons aan de slag in de procesindustrie!


Logistiek Medewerker | Specialist Bovenloopkraan

Beschik je over een uitstekend logistiek inzicht en zorg jij daarmee gemakkelijk voor een vloeiende productiestroom van de productielijnen? Als LOGISTIEK MEDEWERKER bij deze opdrachtgever heb jij ervaring op de heftruck, reachtruck en ben je de absolute specialist op de bovenloopkraan!


HR Officer

Voor een klant die actief is in Rotterdam zijn wij op zoek naar een starter/medior HR OFFICER met maximaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare HR functie. Heb jij een afgeronde HBO opleiding HRM? Solliciteer direct!


Installatie Operator (Operator A een pré, maar niet vereist)

Een veelzijdige vacature als INSTALLATIE OPERATOR met (grote) kans op een vast dienstverband. Bij deze opdrachtgever kom je te werken op verschillende plants. Operator A is een pré maar niet verplicht voor deze functie. Affiniteit met/passie voor techniek, de juiste motivatie en ervaring in de (petro)chemische sector is voldoende!


Glasfabriek technician

Voor een glasfabrikant in Moerdijk zijn wij op zoek naar iemand die zich bezig zal houden met het onderhoud en reparatie van glasvormingsmachines. Is het glas bij jou altijd half vol en ben je gedreven om te beginnen aan een nieuwe uitdaging?


Management Assistent

Ben jij de uitgelezen persoon om het management te assisteren bij planning en documentatie? In deze secretariële rol vorm jij de rechterhand van het management! Naast ervaring in een soortgelijke functie, is het zeer belangrijk dat je voldoende ervaring hebt binnen de chemische industrie.