VACANCIES
MAINTENANCE 

PCS offers you the very best career opportunities in the process industry. Check this page for a list of all the current maintenance vacancies (at the moment, the vacancies are only available in Dutch).

Can’t find the job you’re looking for? In that case, take a look at all the vacancies or send us an speculative application. We will contact you and discuss what suitable position we can offer you in the process industry.

Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.


Maintenance Engineer Mechanical

Voor een internationale opdrachtgever binnen de petrochemische industrie zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE ENGINEER MECHANICAL als specialist voor de meest technische klussen!


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.


Teamleider technische dienst

Altijd al die ene teamplayer geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de ideale kandidaat die voldoet aan het volgende profiel?


Werkvoorbereider

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER met een mooi vooruitzicht en een nieuwe stap in jouw carrière? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk hier onze vacature!


Supervisor WTB

De echte toppers van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Dan past de functie SUPERVISOR WTB perfect bij jou!


Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan geven en de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.


Technician E&I

Aan het werk als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling? Bij deze opdrachtgever heb je uitzicht op een vast contract!


Construction Project Manager

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION PROJECT MANAGER. Ben jij een leidende kracht voor korte projecten met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen?