IK ZOEK
EEN BAAN

PCS biedt je de allerbeste carrièrekansen in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele maintenance vacatures: van werkvoorbereider tot technische dienst of bijvoorbeeld engineer.

Vind je niet direct de functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie. PCS gaat dan – vanzelfsprekend op discrete wijze – voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

VACATURES

Procesoperator C

Als PROCESOPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor één van onze opdrachtgevers?

Rotterdam

Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.

Rotterdam

Logistiek Operator

Ben jij een heftrucktalent met ervaring binnen de chemische industrie? Het grote voordeel van deze functie is de kans op een langdurig dienstverband!

Rotterdam-Botlek

Procesoperator B

Als PROCESOPERATOR B ben jij de verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor van het proces voor één van onze diverse opdrachtgevers?

Rotterdam

Maintenance Engineer Mechanical

Voor een internationale opdrachtgever binnen de petrochemische industrie zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE ENGINEER MECHANICAL. 

Rotterdam

Procesoperator

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar PROCESOPERATORS voor in de 5-PLOEGENDIENST.

Rotterdam

Technician E&I

Jij werkt als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling en je hebt bij deze opdrachtgever uitzicht op een vast contract!

Dordrecht

Senior Procesoperator

Voor een groot internationaal bedrijf in Rotterdam-Europoort, zijn wij op zoek naar een ervaren SR. PROCESOPERATOR.

Rotterdam

Procesoperators 3 ploegendienst

Klaar om door te groeien als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.

Rotterdam en omstreken

Supervisor WTB

De echte toppers van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Dan past de functie SUPERVISOR WTB perfect bij jou!

Rotterdam

Construction Supervisor

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION SUPERVISOR. Ben jij een echte leider met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen?

Rotterdam

Werkvoorbereider E&I

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER E&I met een mooi vooruitzicht? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk onze vacature!

Rotterdam

Teamleider technische dienst

Altijd al die ene teamplayer geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever zijn wij aan het zoeken naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de kandidaat die voldoet aan het volgende profiel.

Rotterdam

Proces operator

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.

Terneuzen

Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.

Terneuzen

Procesoperator A

Als PROCESOPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten van chemie tot food ben jij een belangrijke schakel in het proces.

Rotterdam

Heftruckchauffeur in de chemie

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere heftruckchauffeurs voor in de Rotterdamse industrie. Wil jij direct aan de slag en rijden met de nieuwste voertuigen?

Rotterdam

Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan gaan geven en die goed de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.

Oost-Nederland

Technisch operator

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendiensten die deze opdrachtgever biedt? Dan past deze functie als TECHNISCH OPERATOR in een foodfabriek perfect bij jou!

Zoeterwoude

WIJ ZIJN PROFESSIONALS IN DE PROCESINDUSTRIE

Hoe kunnen wij jou helpen?