IK ZOEK
EEN BAAN

PCS biedt je de carrièrekansen in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele maintenance vacatures: van werkvoorbereider tot technische dienst of bijvoorbeeld engineer.

Vind je niet direct de functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie. PCS gaat dan – vanzelfsprekend op discrete wijze – voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Kwaliteitscontroleur (Stalen)

Kwaliteit staat naast veiligheid centraal bij onze opdrachtgevers. Voor een opdrachtgever in Moerdijk zijn wij op zoek naar een KWALITEITSCONTROLEUR die de kwaliteit van de producten te allen tijde weet te waarborgen. Bemachtig jij deze vaste baan met jouw oog voor detail?

Moerdijk

Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.

Terneuzen

Procesoperator volcontinu (chemie)

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.

Terneuzen

Teamleider technische dienst

Altijd al die ene teamplayer geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de ideale kandidaat die voldoet aan het volgende profiel?

Rotterdam

Procesoperator 5-ploegendienst

Voor één van onze opdrachtgevers uit de chemische industrie zijn wij op zoek naar een PROCESOPERATOR voor in de 5-PLOEGENDIENST. Het liefst heb je al enige ervaring in de sector, maar ook voor gedreven en ambitieuze starters in ons vak zijn er bij deze opdrachtgever voldoende kansen!

Rotterdam

Werkvoorbereider

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER met een mooi vooruitzicht en een nieuwe stap in jouw carrière? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk hier onze vacature!

Rotterdam

Supervisor WTB

De echte toppers van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Dan past de functie SUPERVISOR WTB perfect bij jou!

Rotterdam

Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan geven en de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.

Oost-Nederland

Technician E&I

Aan het werk als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling? Bij deze opdrachtgever heb je uitzicht op een vast contract!

Dordrecht

Proces operator 3-ploegendienst

Klaar om door te groeien als PROCES OPERATOR? Dan is dit je kans, voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCES OPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.

Rotterdam

Allround Logistiek Operator (Farmaceutische industrie)

Op zoek naar een baan als ALLROUND LOGISTIEK OPERATOR (FARMA) binnen de farmaceutische industrie? Deze functie past bij jou! Jouw ervaring met SAP-systemen en achtergrond in deze unieke productieprocessen van deze sector maken jou de geschikte kandidaat voor deze functie.

Delft

Document controller

Vanwege de extreme groei van projecten bij onze in Rotterdam gevestigde opdrachtgever zijn wij op zoek naar een DOCUMENT CONTROLLER die het overzicht goed kan bewaren. Ben jij deze belangrijke schakel met een uitstekend analytisch vermogen?

Rotterdam

Mechanisch Monteur

Deze opdrachtgever uit Arnhem is door haar ambitieuze doelstellingen flink aan het uitbreiden en is daardoor op zoek naar een onmisbare MECHANISCH MONTEUR. Heb jij al een mechanische- of elektro achtergrond? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Arnhem

Operator A

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR A. Als PROCES OPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten in diverse sectoren ben jij een belangrijke schakel in het proces!

Rotterdam

Operator C

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR C. Als PROCES OPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van de meest complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor één van onze opdrachtgevers?

Rotterdam

Heftruckchauffeur in de chemie

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere HEFTRUCKCHAUFFEURS voor in de Rotterdamse industrie. Wil jij direct aan de slag en rijden met de nieuwste voertuigen?

Rotterdam

Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.

Rotterdam

Logistiek Operator

Ben jij een heftrucktalent met daarnaast productie ervaring binnen de chemische industrie? Dan ben jij de perfecte LOGISTIEK OPERATOR. Het grote voordeel van deze functie is de kans op een langdurig dienstverband!

Rotterdam

Maintenance Engineer Mechanical

Voor een internationale opdrachtgever binnen de petrochemische industrie zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE ENGINEER MECHANICAL als specialist voor de meest technische klussen!

Rotterdam

Proces Operator

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil jij werken in een complexe fabriek? Lees dan vooral verder! 

Haarlem

Construction Project Manager

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION PROJECT MANAGER. Ben jij een leidende kracht voor korte projecten met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen?

Rotterdam

Raffinaderij operator

Voor een groot internationaal bedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren RAFFINADERIJ OPERATOR.

Rotterdam

Operator B

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR B. Als PROCES OPERATOR B ben jij verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor voor één van onze opdrachtgevers?

Rotterdam

Junior Inkoper

Op zoek naar een uitdaging als JUNIOR INKOPER bij een toonaangevende organisatie in de petrochemische sector?

Botlek Rotterdam

Senior technisch Inkoper

Heb jij meerdere jaren ervaring als TECHNISCH INKOPER en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Onze internationale klant biedt jou de volgende stap in je carrière! 

Rotterdam

Junior technisch Inkoper

Ben jij recentelijk afgestudeerd van een opleiding in een commerciële richting? Sinds kort is er bij ons een startersfunctie beschikbaar als JUNIOR INKOPER. Solliciteer direct en maak jouw eerste stappen op de technische arbeidsmarkt!

Rotterdam

Procesoperator C (Farmaceutische industrie)

Altijd al willen werken in de farmaceutische branche en heb jij al een diploma OPERATOR C (FARMA)? Solliciteer dan direct en wellicht werk jij binnenkort bij de grootste speler met een zeer innovatief karakter in de farmaceutische markt!

Schiedam

Customer Service Medewerker (Chemie)

Voor in de chemische procesindustrie zijn wij op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER om het contact te onderhouden met klanten gedurende de toename van het aantal projecten van onze opdrachtgever. 

Rotterdam

Machine operator 2-ploegendienst

Voor een Rotterdams bedrijf zijn wij per direct op zoek naar meerdere MACHINE OPERATORS die daarnaast ook veel op de heftruck zullen zitten. Ligt jouw passie in de chemie en zit je graag op de heftruck? Dan is dit zonder twijfel jouw toekomstige baan met uitzicht op vast dienstverband.

Rotterdam/Breda

Wachtchef

Heb jij meerdere jaren ervaring als (assistent) WACHTCHEF en ben je toe aan nieuwe uitdagingen? Onze opdrachtgever in de omgeving Breda biedt jou de kans om nog verder door te groeien in deze functie. Ben jij klaar om deze rol als WACHTCHEF glansrijk te vervullen? 

Breda en omgeving

Electro Technicus | Meet- en Regeltechniek (E&I)

Meten is weten, gissen is missen. Dat is exact de reden waarom onze opdrachtgever dringend op zoek is naar een ELECTRO TECHNICUS met een achtergrond in meet- en regeltechniek. Heb jij de opleiding elektro techniek achter de rug en beschik je ook nog eens over meet- en regel certificaten plus ervaring? Ga via ons aan de slag in de procesindustrie!

Breda

Logistiek Medewerker | Specialist Bovenloopkraan

Beschik je over een uitstekend logistiek inzicht en zorg jij daarmee gemakkelijk voor een vloeiende productiestroom van de productielijnen? Als LOGISTIEK MEDEWERKER bij deze opdrachtgever heb jij ervaring op de heftruck, reachtruck en ben je de absolute specialist op de bovenloopkraan!

Moerdijk

HR Officer

Voor een klant die actief is in Rotterdam zijn wij op zoek naar een starter/medior HR OFFICER met maximaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare HR functie. Heb jij een afgeronde HBO opleiding HRM? Solliciteer direct!

Rotterdam

Installatie Operator (Operator A een pré, maar niet vereist)

Een veelzijdige vacature als INSTALLATIE OPERATOR met (grote) kans op een vast dienstverband. Bij deze opdrachtgever kom je te werken op verschillende plants. Operator A is een pré maar niet verplicht voor deze functie. Affiniteit met/passie voor techniek, de juiste motivatie en ervaring in de (petro)chemische sector is voldoende!

Rotterdam

Glasfabriek technician

Voor een glasfabrikant in Moerdijk zijn wij op zoek naar iemand die zich bezig zal houden met het onderhoud en reparatie van glasvormingsmachines. Is het glas bij jou altijd half vol en ben je gedreven om te beginnen aan een nieuwe uitdaging?

Moerdijk

Management Assistent

Ben jij de uitgelezen persoon om het management te assisteren bij planning en documentatie? In deze secretariële rol vorm jij de rechterhand van het management! Naast ervaring in een soortgelijke functie, is het zeer belangrijk dat je voldoende ervaring hebt binnen de chemische industrie. 

Rotterdam

WIJ ZIJN PROFESSIONALS IN DE PROCESINDUSTRIE

Hoe kunnen wij jou helpen?