IK ZOEK
EEN BAAN

PCS biedt je de allerbeste carrièrekansen in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele maintenance vacatures: van werkvoorbereider tot technische dienst of bijvoorbeeld engineer.

Vind je niet direct de functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie. PCS gaat dan – vanzelfsprekend op discrete wijze – voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

VACATURES

Sr. Proces Operators

Voor een groot internationaal bedrijf op de Europoort, zijn wij op zoek naar meerdere ervaren SR. PROCESOPERATORS.

EUROPOORT-RT

Werkvoorbereider Rotating

Onze klant heeft de vacature van WERKVOORBEREIDER ROTATING openstaan tijdens de Turnaround van 2018. De voorbereiding van deze Turnaround zal op korte termijn starten en dus zoekt de klant een ervaren WERKVOORBEREIDER ROTATING  die op korte termijn beschikbaar is.

EUROPOORT-RT

Mechanische Operators

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar MECHANISCHE OPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.

Rotterdam

HSE Engineer

The EHS ENGINEER is part of the Environment, Health & Safety (EHS) department including the Waste Water Treatment Plant. This department drives and supports EHS for the whole company.

Dordrecht

E&I technician

Voor onze opdrachtgever in de Botlek zijn wij op zoek naar een zelfstandige E&I TECHNICIAN. Ben jij degene die geschikt is voor deze uitdagende, fulltime functie als E&I TECHNICIAN voor de dagdienst?

BOTLEK-RT (HAVEN 4502)

Operator

Een veelzijdige vacature als OPERATOR met toekomst op vastigheid, waarbij je komt te werken op verschillende plants. Aan diversiteit in jouw werkzaamheden is dus geen gebrek!

Rhoon

Commissioning Engineer

Ben je op zoek naar een functie met hoogwaardige techniek en ben je bereidt een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan past de rol van COMMISSIONING ENGINEER ideaal bij jou.

Rotterdam

Technician E&I

De TECHNICIAN E&I werkt in dit geval in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling en heeft met deze functie uitzicht op een vast contract.

Zwijndrecht

Basisoperator

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een BASISOPERATOR met uitzicht op vast dienstverband.

Rotterdam

Procesoperators 3 ploegendienst

Klaar om door te groeien naar een belangrijkere functie als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam (en omstreken) zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.

Rotterdam en omstreken

Supervisor WTB

De echte elite van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Wil/kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Solliciteer dan direct voor de functie SUPERVISOR WTB!

BOTLEK-RT

Proces operator dagdienst

Voor onze opdrachtgever in de Botlek, zijn wij dringend op zoek naar een PROCES OPERATOR in de DAGDIENST.

BOTLEK-RT

Productieplanner

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER voor een nieuw op te starten fabriek. Hou jij van dynamiek, plannen en organiseren? Heb je daarnaast ervaring in de industrie en ben je op zoek naar een vaste baan? Neem dan direct contact op voor meer informatie over deze functie, dit kan door hier te solliciteren.

VONDELINGENPLAAT-RT

Milieu Coordinator

Veel gaan investeren in de toekomst, dat zijn de plannen van deze opdrachtgever. Wij zoeken een MILIEUCOÖRDINATOR die ook wilt investeren in zijn toekomst en die van de opdrachtgever. Heb jij net als deze opdrachtgever ambitieuze groeiplannen?

EUROPOORT ROTTERDAM

Supervisor E&I

Ben jij een echte leider, die de afdeling E&I naar een hoger level zal brengen zodat keuringen, kalibraties, inspecties en onderhoud veilig, tijdig, efficiënt en binnen budget worden uitgevoerd? Dit doe je met als doel de beschikbaarheid (AVAILIBILITY) en de betrouwbaarheid (RELIABILITY) van de units en de fabriek te verbeteren.

Botlek Rotterdam

Maintenance Coordinator

Voor onze chemische opdrachtgever in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE COÖRDINATOR die zich bezig houdt met preventieve-, correctieve- en predicatieve werkzaamheden van de plants.

Rotterdam-Botlek

Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan gaan geven en die goed de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.

Oost-Nederland

Technisch operator

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendienst? Dan past deze functie als TECHNISCH OPERATOR in een foodfabriek bij jou.

Zoeterwoude

Maintenance Specialist

De MAINTENANCE SPECIALIST is een functionaris met kennis van een specifieke discipline (E&I, Rotating, Static). Wij zoeken een efficiënte, accurate en harde werker om deze functie voor onze opdrachtgever in de chemische sector in te vullen.

Botlek Rotterdam

Procesoperator

Als PROCESOPERATOR ben je verantwoordelijk voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Ben jij de nieuwe controlerende factor van het proces voor één van onze opdrachtgevers?

Botlek Rotterdam

Werkvoorbereider E&I

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER E&I met een mooi vooruitzicht op vastigheid? Bekijk de vacature voor meer informatie.

BOTLEK-RT

WIJ ZIJN PROFESSIONALS IN DE PROCESINDUSTRIE

Hoe kunnen wij jou helpen?