IK ZOEK
EEN BAAN

PCS biedt je de carrièrekansen in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele maintenance vacatures: van werkvoorbereider tot technische dienst of bijvoorbeeld engineer.

Vind je niet direct de functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie. PCS gaat dan – vanzelfsprekend op discrete wijze – voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Allround Logistiek Operator (Farma)

Op zoek naar een baan als ALLROUND LOGISTIEK OPERATOR (FARMA) binnen de farmaceutische industrie? Deze functie past bij jou! Jouw ervaring met SAP-systemen en achtergrond in deze unieke productieprocessen van deze sector maken jou de geschikte kandidaat voor deze functie.

Delft

Procesoperator B

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar PROCESOPERATORS B. Als PROCESOPERATOR B ben jij verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor voor één van onze opdrachtgevers?

Rotterdam

Allround Operator

Ben jij de ALLROUND OPERATOR met ervaring in de productie en wil je jezelf graag voor een langere periode binden aan een grootschalige onderneming in de omgeving van Breda?

Breda en omgeving

Procesoperator A

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar PROCESOPERATORS A. Als PROCESOPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten in diverse sectoren ben jij een belangrijke schakel in het proces!

Rotterdam

Document controller

Vanwege de extreme groei van projecten bij onze in Rotterdam gevestigde opdrachtgever zijn wij op zoek naar een DOCUMENT CONTROLLER die het overzicht goed kan bewaren. Ben jij deze belangrijke schakel met een uitstekend analytisch vermogen?

Rotterdam

Procesoperator C

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar PROCESOPERATORS C. Als PROCESOPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van de meest complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor één van onze opdrachtgevers?

Rotterdam

Procesoperator 5-ploegendienst

Voor één van onze opdrachtgevers uit de chemische industrie zijn wij op zoek naar een PROCESOPERATOR voor in de 5-PLOEGENDIENST. Het liefst heb je al enige ervaring in de sector, maar ook voor gedreven en ambitieuze starters in ons vak zijn er bij deze opdrachtgever voldoende kansen!

Rotterdam

Technician E&I

Aan het werk als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling? Bij deze opdrachtgever heb je uitzicht op een vast contract!

Dordrecht

Raffinaderij operator

Voor een groot internationaal bedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren RAFFINADERIJ OPERATOR.

Rotterdam

Procesoperator 3-ploegendienst

Klaar om door te groeien als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.

Rotterdam

Supervisor WTB

De echte toppers van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Dan past de functie SUPERVISOR WTB perfect bij jou!

Rotterdam

Werkvoorbereider

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER met een mooi vooruitzicht en een nieuwe stap in jouw carrière? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk hier onze vacature!

Rotterdam

Teamleider technische dienst

Altijd al die ene teamplayer geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de ideale kandidaat die voldoet aan het volgende profiel?

Rotterdam

Procesoperator volcontinu (chemie)

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.

Terneuzen

Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.

Terneuzen

Heftruckchauffeur in de chemie

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere HEFTRUCKCHAUFFEURS voor in de Rotterdamse industrie. Wil jij direct aan de slag en rijden met de nieuwste voertuigen?

Rotterdam

Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.

Rotterdam

Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan geven en de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.

Oost-Nederland

Logistiek Operator

Ben jij een heftrucktalent met daarnaast ervaring binnen de chemische industrie? Het grote voordeel van deze functie is de kans op een langdurig dienstverband!

Rotterdam

Specialist Operator (food)

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendiensten die deze opdrachtgever biedt? Dan past deze functie als SPECIALIST OPERATOR in een voedingsmiddelen fabriek perfect bij jou!

Zoeterwoude

Maintenance Engineer Mechanical

Voor een internationale opdrachtgever binnen de petrochemische industrie zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE ENGINEER MECHANICAL als specialist voor de meest technische klussen!

Rotterdam

WIJ ZIJN PROFESSIONALS IN DE PROCESINDUSTRIE

Hoe kunnen wij jou helpen?