VACATURES
PROCESINDUSTRIE 

Werkvoorbereider/Medewerker Technical Support

Gassen die worden gebruikt voor in ziekenhuizen, de veeteelt of andere sectoren zijn vaak van groot (levens)belang! Wil jij hier een groot aandeel in hebben door aan de slag te gaan bij een leverancier van deze producten? Lees nu verder!


Raffinaderij operator

Voor een groot internationaal bedrijf in Rotterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren RAFFINADERIJ OPERATOR. Raffinage processen zijn voor jou zeker geen onbekend terrein en jouw hart ligt in de petrochemische industrie. Speciaal voor jou heeft PCS deze vacature! 


Procesoperator B in regio Amsterdam

Ben jij toe aan nieuwe mogelijkheden in je carrière als procesoperator in de omgeving Amsterdam en wil jij werken in een complexe fabriek met voldoende uitdaging? PCS heeft de functie voor jou!


Mechanical Engineer

Wij zijn op zoek naar een ervaren MECHANICAL ENGINEER. Wil jij bij een INTERNATIONALE RAFFINADERIJ aan de slag en heb je naast een master of bachelor ook de nodige ervaring? Vind je het fijn om in een organisatie te werken die waarde hecht aan iedere werknemer en waar de werknemer zijn of haar mening telt? Dan is dit de vacature voor jou!


Proces operator

Dit is de baan die op jouw lijf geschreven is! Kom aan boord van een gespecialiseerd familiebedrijf in staal dat vastbesloten is om te verbeteren en te winnen. Ben jij onze nieuwe PROCES OPERATOR?Proces Operator

Ga jij voor ons aan de slag in de rol van PROCES OPERATOR? Wij zoeken een PROCES OPERATOR met MTS of VAPRO C op zak, die graag stappen wil maken in de procestechniek. Onder de rook van de Rotterdamse Botlek kunnen wij jouw verdiensten hard gebruiken. Aan de slag bij een internationale producent van rubber-, plastic- en kleur/toners? Meld je direct aan!


Proces Operator

Binnen onze afdeling operations is een functie als procesoperator vrijgekomen. Hier zoeken wij een nieuwe kracht die controle houdt op het proces. Het proces verloopt batchgewijs in een aantal stappen. Klinkt dit jou als een leuke partij? Schrijf je in en kom in aanmerking voor deze functie!


Glasfabriek technician

Voor een glasfabrikant in Moerdijk zijn wij op zoek naar iemand die zich bezig zal houden met het onderhoud en reparatie van glasvormingsmachines. Is het glas bij jou altijd half vol en ben je gedreven om te beginnen aan een nieuwe uitdaging?


Allround Logistiek Operator

Op zoek naar een baan als ALLROUND LOGISTIEK OPERATOR (FARMA) binnen de farmaceutische industrie? Deze functie past bij jou! Jouw ervaring met SAP-systemen en achtergrond in deze unieke productieprocessen van deze sector maken jou de geschikte kandidaat voor deze functie.


Kwaliteitscontroleur (Stalen)

Kwaliteit staat naast veiligheid centraal. Voor een stalen fabriek in Moerdijk zijn wij op zoek naar een KWALITEITSCONTROLEUR die de kwaliteit van de producten te allen tijde weet te waarborgen. Bemachtig jij deze vaste baan met jouw oog voor detail?


Procesoperator C (Farmaceutische industrie)

Altijd al willen werken in de farmaceutische branche en heb jij al een diploma OPERATOR C (FARMA)? Solliciteer dan direct en wellicht werk jij binnenkort bij de grootste speler met een zeer innovatief karakter in de farmaceutische markt!


Electro Technicus | Meet- en Regeltechniek (E&I)

Meten is weten, gissen is missen. Dat is exact de reden waarom onze opdrachtgever dringend op zoek is naar een ELECTRO TECHNICUS met een achtergrond in meet- en regeltechniek. Heb jij de opleiding elektro techniek achter de rug en beschik je ook nog eens over meet- en regel certificaten plus ervaring? Ga via ons aan de slag in de procesindustrie!


Logistiek Medewerker

Beschik je over een uitstekend logistiek inzicht en zorg jij daarmee gemakkelijk voor een vloeiende productiestroom van de productielijnen? Als LOGISTIEK MEDEWERKER bij deze opdrachtgever heb jij ervaring op de heftruck, reachtruck en ben je de absolute specialist op de bovenloopkraan!


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.


Procesoperator volcontinu (chemie)

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.


Procesoperator 5-ploegendienst

Voor één van onze opdrachtgevers uit de chemische industrie zijn wij op zoek naar een PROCESOPERATOR voor in de 5-PLOEGENDIENST. Het liefst heb je al enige ervaring in de sector, maar ook voor gedreven en ambitieuze starters in ons vak zijn er bij deze opdrachtgever voldoende kansen!


Werkvoorbereider

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER met een mooi vooruitzicht en een nieuwe stap in jouw carrière? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk hier onze vacature!


Technician E&I

Aan het werk als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling? Bij deze opdrachtgever heb je uitzicht op een vast contract!


Operator B

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR B. Als PROCES OPERATOR B ben jij verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor voor ons operations team?


Proces operator 3-ploegendienst

Klaar om door te groeien als PROCES OPERATOR? Dan is dit je kans, voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCES OPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.


Installatie Operator (Operator A een pré, maar niet vereist)

Een veelzijdige vacature als INSTALLATIE OPERATOR met (grote) kans op een vast dienstverband. Bij deze opdrachtgever kom je te werken op verschillende plants. Operator A is een pré maar niet verplicht voor deze functie. Affiniteit met/passie voor techniek, de juiste motivatie en ervaring in de (petro)chemische sector is voldoende!


Machine operator 2-ploegendienst

Voor een Rotterdams bedrijf zijn wij per direct op zoek naar meerdere MACHINE OPERATORS die daarnaast ook veel op de heftruck willen zitten. Ligt jouw passie in de chemie en zit je graag op de heftruck? Dan is dit zonder twijfel jouw toekomstige baan met uitzicht op vast dienstverband.


Operator A

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR A. Als PROCES OPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten in diverse sectoren ben jij een belangrijke schakel in het proces!


Operator C

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar een goede PROCES OPERATOR C. Als PROCES OPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van de meest complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor ons operations team?


Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.


Logistiek Operator

Ben jij een heftrucktalent met daarnaast productie ervaring binnen de chemische industrie? Dan ben jij de perfecte LOGISTIEK OPERATOR. Het grote voordeel van deze functie is de kans op een langdurig dienstverband!


Maintenance Engineer Mechanical

Voor een internationale opdrachtgever binnen de petrochemische industrie zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE ENGINEER MECHANICAL als specialist voor de meest technische klussen!