ALLE VACATURES
PROCESINDUSTRIE 

Werkvoorbereider Rotating

Onze klant heeft de vacature van WERKVOORBEREIDER ROTATING openstaan tijdens de Turnaround van 2018. De voorbereiding van deze Turnaround zal op korte termijn starten en dus zoekt de klant een ervaren WERKVOORBEREIDER ROTATING  die op korte termijn beschikbaar is.


HSE Engineer

The EHS ENGINEER is part of the Environment, Health & Safety (EHS) department including the Waste Water Treatment Plant. This department drives and supports EHS for the whole company.


E&I technician

Voor onze opdrachtgever in de Botlek zijn wij op zoek naar een zelfstandige E&I TECHNICIAN. Ben jij degene die geschikt is voor deze uitdagende, fulltime functie als E&I TECHNICIAN voor de dagdienst?


Operator

Een veelzijdige vacature als OPERATOR met toekomst op vastigheid, waarbij je komt te werken op verschillende plants. Aan diversiteit in jouw werkzaamheden is dus geen gebrek!


Commissioning Engineer

Ben je op zoek naar een functie met hoogwaardige techniek en ben je bereidt een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan past de rol van COMMISSIONING ENGINEER ideaal bij jou.


Technician E&I

De TECHNICIAN E&I werkt in dit geval in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling en heeft met deze functie uitzicht op een vast contract.


Basisoperator

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een BASISOPERATOR met uitzicht op vast dienstverband.


Procesoperators 3 ploegendienst

Klaar om door te groeien naar een belangrijkere functie als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam (en omstreken) zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.


Supervisor WTB

De echte elite van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Wil/kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Solliciteer dan direct voor de functie SUPERVISOR WTB!


Productieplanner

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER voor een nieuw op te starten fabriek. Hou jij van dynamiek, plannen en organiseren? Heb je daarnaast ervaring in de industrie en ben je op zoek naar een vaste baan? Neem dan direct contact op voor meer informatie over deze functie, dit kan door hier te solliciteren.


Milieu Coordinator

Veel gaan investeren in de toekomst, dat zijn de plannen van deze opdrachtgever. Wij zoeken een MILIEUCOÖRDINATOR die ook wilt investeren in zijn toekomst en die van de opdrachtgever. Heb jij net als deze opdrachtgever ambitieuze groeiplannen?


Supervisor E&I

Ben jij een echte leider, die de afdeling E&I naar een hoger level zal brengen zodat keuringen, kalibraties, inspecties en onderhoud veilig, tijdig, efficiënt en binnen budget worden uitgevoerd? Dit doe je met als doel de beschikbaarheid (AVAILIBILITY) en de betrouwbaarheid (RELIABILITY) van de units en de fabriek te verbeteren.


Maintenance Coordinator

Voor onze chemische opdrachtgever in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE COÖRDINATOR die zich bezig houdt met preventieve-, correctieve- en predicatieve werkzaamheden van de plants.


Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan gaan geven en die goed de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.


Technisch operator

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendienst? Dan past deze functie als TECHNISCH OPERATOR in een foodfabriek bij jou.


Maintenance Specialist

De MAINTENANCE SPECIALIST is een functionaris met kennis van een specifieke discipline (E&I, Rotating, Static). Wij zoeken een efficiënte, accurate en harde werker om deze functie voor onze opdrachtgever in de chemische sector in te vullen.


Procesoperator

Als PROCESOPERATOR ben je verantwoordelijk voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Ben jij de nieuwe controlerende factor van het proces voor één van onze opdrachtgevers?


Werkvoorbereider E&I

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER E&I met een mooi vooruitzicht op vastigheid? Bekijk de vacature voor meer informatie.