ALLE VACATURES
PROCESINDUSTRIE 

WPS Supervisor

De WAREHOUSE, PACKING & SHIPPING SUPERVISOR (WPS SUPERVISOR) is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van verpakking, opslag en verscheping naar klanten. Als coachende kracht op de werkvloer zorg jij mede voor de ontwikkeling van de werknemers.


Productie Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren?


Proces operator

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. In een team van ongeveer drie OPERATORS ben jij samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het managen van het productieproces op het panel en in het veld. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.


Teamleider technische dienst

Altijd al die ene medewerker geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever  zijn wij aan het zoeken naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de perfecte kandidaat die voldoet aan het volgende profiel..


Construction Supervisor

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION SUPERVISOR. Ben jij de ideale kandidaat, een echte leider met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen? Bekijk dan gerust deze vacature!


HSE Engineer

The EHS ENGINEER is part of the Environment, Health & Safety (EHS) department including the Waste Water Treatment Plant. This department drives and supports EHS for the whole company.


Operator

Een veelzijdige vacature als OPERATOR met toekomst op vastigheid, waarbij je komt te werken op verschillende plants. Aan diversiteit in jouw werkzaamheden is dus geen gebrek!


Commissioning Engineer

Ben je op zoek naar een functie met hoogwaardige techniek en ben je bereidt een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan past de rol van COMMISSIONING ENGINEER ideaal bij jou.


Technician E&I

De TECHNICIAN E&I werkt in dit geval in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling en heeft met deze functie uitzicht op een vast contract.


Basisoperator

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een BASISOPERATOR met uitzicht op vast dienstverband.


Procesoperators 3 ploegendienst

Klaar om door te groeien naar een belangrijkere functie als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam (en omstreken) zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.


Supervisor WTB

De echte elite van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Wil/kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Solliciteer dan direct voor de functie SUPERVISOR WTB!


Productieplanner

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER voor een nieuw op te starten fabriek. Hou jij van dynamiek, plannen en organiseren? Heb je daarnaast ervaring in de industrie en ben je op zoek naar een vaste baan? Neem dan direct contact op voor meer informatie over deze functie, dit kan door hier te solliciteren.


Milieu Coordinator

Veel gaan investeren in de toekomst, dat zijn de plannen van deze opdrachtgever. Wij zoeken een MILIEUCOÖRDINATOR die ook wilt investeren in zijn toekomst en die van de opdrachtgever. Heb jij net als deze opdrachtgever ambitieuze groeiplannen?


Supervisor E&I

Ben jij een echte leider, die de afdeling E&I naar een hoger level zal brengen zodat keuringen, kalibraties, inspecties en onderhoud veilig, tijdig, efficiënt en binnen budget worden uitgevoerd? Dit doe je met als doel de beschikbaarheid (AVAILIBILITY) en de betrouwbaarheid (RELIABILITY) van de units en de fabriek te verbeteren.


Maintenance Coordinator

Voor onze chemische opdrachtgever in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE COÖRDINATOR die zich bezig houdt met preventieve-, correctieve- en predicatieve werkzaamheden van de plants.


Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan gaan geven en die goed de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.


Technisch operator

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendienst? Dan past deze functie als TECHNISCH OPERATOR in een foodfabriek bij jou.


Maintenance Specialist

De MAINTENANCE SPECIALIST is een functionaris met kennis van een specifieke discipline (E&I, Rotating, Static). Wij zoeken een efficiënte, accurate en harde werker om deze functie voor onze opdrachtgever in de chemische sector in te vullen.


Procesoperator

Als PROCESOPERATOR ben je verantwoordelijk voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Ben jij de nieuwe controlerende factor van het proces voor één van onze opdrachtgevers?


Werkvoorbereider E&I

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER E&I met een mooi vooruitzicht op vastigheid? Bekijk de vacature voor meer informatie.