ALLE VACATURES
PROCESINDUSTRIE 

Procesoperator A

Als PROCESOPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten van chemie tot food ben jij een belangrijke schakel in het proces.


Procesoperator C

Als PROCESOPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor één van onze opdrachtgevers?


Procesoperator B

Als PROCESOPERATOR B ben jij de verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor van het proces voor één van onze diverse opdrachtgevers?


Construction Supervisor

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION SUPERVISOR. Ben jij een echte leider met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen?


Technician E&I

De TECHNICIAN E&I werkt in dit geval in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling en heeft met deze functie uitzicht op een vast contract.


Procesoperators 3 ploegendienst

Klaar om door te groeien naar een belangrijkere functie als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam (en omstreken) zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.


Supervisor WTB

De echte elite van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Wil/kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Solliciteer dan direct voor de functie SUPERVISOR WTB!


Werkvoorbereider E&I

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER E&I met een mooi vooruitzicht op vastigheid? Bekijk de vacature voor meer informatie.


Teamleider technische dienst

Altijd al die ene medewerker geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever  zijn wij aan het zoeken naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de perfecte kandidaat die voldoet aan het volgende profiel..


Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan gaan geven en die goed de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.


Technisch operator

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendienst? Dan past deze functie als TECHNISCH OPERATOR in een foodfabriek bij jou.


WPS Supervisor

Als WAREHOUSE, PACKING & SHIPPING SUPERVISOR (WPS SUPERVISOR) is het jouw verantwoordelijkheid om de dagelijkse uitvoering van verpakking, opslag en verscheping naar klanten te regisseren. Jij bent de coachende kracht op de werkvloer, zorgen voor de ontwikkeling van de werknemers is jouw absolute streven.


Productie Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren?


Proces operator

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. In een team van ongeveer drie OPERATORS ben jij samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het managen van het productieproces op het panel en in het veld. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.