VACATURES
MAINTENANCE 

PCS bied je de allerbeste carrièrekansen in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele maintenance vacatures: van werkvoorbereider tot technische dienst of bijvoorbeeld engineer.

Vind je niet direct de functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie. PCS gaat dan – vanzelfsprekend op discrete wijze – voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Productie Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER zijn diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren?


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.


Teamleider technische dienst

Altijd al die ene medewerker geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever  zijn wij aan het zoeken naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de perfecte kandidaat die voldoet aan het volgende profiel..


Construction Supervisor

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION SUPERVISOR. Ben jij de ideale kandidaat, een echte leider met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen? Bekijk dan gerust deze vacature!


Commissioning Engineer

Ben je op zoek naar een functie met hoogwaardige techniek en ben je bereidt een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan past de rol van COMMISSIONING ENGINEER ideaal bij jou.


Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan gaan geven en die goed de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.


Maintenance Specialist

De MAINTENANCE SPECIALIST is een functionaris met kennis van een specifieke discipline (E&I, Rotating, Static). Wij zoeken een efficiënte, accurate en harde werker om deze functie voor onze opdrachtgever in de chemische sector in te vullen.


HSE Engineer

The EHS ENGINEER is part of the Environment, Health & Safety (EHS) department including the Waste Water Treatment Plant. This department drives and supports EHS for the whole company.


Technician E&I

De TECHNICIAN E&I werkt in dit geval in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling en heeft met deze functie uitzicht op een vast contract.


Supervisor WTB

De echte elite van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Wil/kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Solliciteer dan direct voor de functie SUPERVISOR WTB!


Supervisor E&I

Ben jij een echte leider, die de afdeling E&I naar een hoger level zal brengen zodat keuringen, kalibraties, inspecties en onderhoud veilig, tijdig, efficiënt en binnen budget worden uitgevoerd? Dit doe je met als doel de beschikbaarheid (AVAILIBILITY) en de betrouwbaarheid (RELIABILITY) van de units en de fabriek te verbeteren.


Maintenance Coordinator

Voor onze chemische opdrachtgever in Rotterdam-Botlek zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE COÖRDINATOR die zich bezig houdt met preventieve-, correctieve- en predicatieve werkzaamheden van de plants.


Werkvoorbereider E&I

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER E&I met een mooi vooruitzicht op vastigheid? Bekijk de vacature voor meer informatie.