VACATURES
MAINTENANCE 

PCS B.V. kan jou nieuwe carrièrekansen bieden in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele maintenance en engineering vacatures in de Botlek, Europoort, Maasvlakte en omgeving.

Vind je niet direct de maintenance of engineering functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen. PCS B.V. gaat dan direct voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.


Werkvoorbereider E&I

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER E&I met een mooi vooruitzicht? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk onze vacature!


Maintenance Manager

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren MAINTENANCE MANAGER die de bestaande MAINTENANCE afdeling verder vorm kan gaan geven en die goed de balans tussen Lifecycle en Integrity kan bewaken.


Technician E&I

Jij werkt als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling en je hebt bij deze opdrachtgever uitzicht op een vast contract!


Supervisor WTB

De echte toppers van het technische vakgebied komen in aanmerking voor deze verantwoordelijke functie. Kan jij leiding geven aan de afdeling WTB met als doel de fabriek naar ‘EXCELLENCE’ niveau te brengen? Dan past de functie SUPERVISOR WTB perfect bij jou!


Construction Supervisor

Deze internationaal actieve opdrachtgever met een hoofdkantoor in de Verenigde Staten en vestigingen in diverse landen is op zoek naar een ervaren CONSTRUCTION SUPERVISOR. Ben jij een echte leider met oog voor detail en een nodige dosis analytisch vermogen?


Teamleider technische dienst

Altijd al die ene teamplayer geweest die de lijntjes uitzet en de leiding neemt in technische beslissingen op de werkvloer? Voor een opdrachtgever zijn wij aan het zoeken naar een TEAMLEIDER TECHNISCHE DIENST. Ben jij de kandidaat die voldoet aan het volgende profiel.