VACATURES
MAINTENANCE 

PCS BV kan jou nieuwe carrièrekansen bieden in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele maintenance en engineering vacatures in de Botlek, Europoort, Maasvlakte en omgeving.

Vind je niet direct de maintenance of engineering functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen. PCS BV gaat dan direct voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Werkvoorbereider/Medewerker Technical Support

Gassen die worden gebruikt voor in ziekenhuizen, de veeteelt of andere sectoren zijn vaak van groot (levens)belang! Wil jij hier een groot aandeel in hebben door aan de slag te gaan bij een leverancier van deze producten? Lees nu verder!


Mechanical Engineer

Wij zijn op zoek naar een ervaren MECHANICAL ENGINEER. Wil jij bij een INTERNATIONALE RAFFINADERIJ aan de slag en heb je naast een master of bachelor ook de nodige ervaring? Vind je het fijn om in een organisatie te werken die waarde hecht aan iedere werknemer en waar de werknemer zijn of haar mening telt? Dan is dit de vacature voor jou!


Production Engineer

Een van onze opdrachtgevers is op zoek naar een nieuwe gedreven kracht voor de productie afdeling. Bij deze functie als PRODUCTION ENGINEER ben jij de vooralsnog ontbrekende factor, die in samenwerking met de onderhouds- en investeringsafdeling succesvolle uitbreidings- en vernieuwingsprojecten kan implementeren.


Maintenance Engineer Mechanical

Voor een internationale opdrachtgever binnen de petrochemische industrie zijn wij op zoek naar een MAINTENANCE ENGINEER MECHANICAL als specialist voor de meest technische klussen!


Operations Engineer

We are looking for an OPERATIONS ENGINEER, who can optimize the availability, production process and safety of the new plant for an international oil- and gascompany. You'll achieve this by following and developing different process functions, variables and operations.


Werkvoorbereider

Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan als WERKVOORBEREIDER met een mooi vooruitzicht en een nieuwe stap in jouw carrière? Verder zoeken is niet meer nodig, bekijk hier onze vacature!


Technician E&I

Aan het werk als TECHNICIAN E&I in de dagdienst voor de onderhoudsafdeling? Bij deze opdrachtgever heb je uitzicht op een vast contract!