VACATURES
PROCESOPERATOR

PCS B.V. kan jou nieuwe carrièrekansen bieden in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele procesoperator vacatures in de Botlek, Europoort, Maasvlakte en omgeving.

Vind je niet direct de procesoperator functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen. PCS B.V. gaat dan direct voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Procesoperator B

Als PROCESOPERATOR B ben jij de verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor van het proces voor één van onze diverse opdrachtgevers?


Procesoperator A

Als PROCESOPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten van chemie tot food ben jij een belangrijke schakel in het proces.


Procesoperator C

Als PROCESOPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor één van onze opdrachtgevers?


Technisch operator

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendienst? Dan past deze functie als TECHNISCH OPERATOR in een foodfabriek bij jou.


Procesoperators 3 ploegendienst

Klaar om door te groeien naar een belangrijkere functie als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam (en omstreken) zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.


WPS Supervisor

Als WAREHOUSE, PACKING & SHIPPING SUPERVISOR (WPS SUPERVISOR) is het jouw verantwoordelijkheid om de dagelijkse uitvoering van verpakking, opslag en verscheping naar klanten te regisseren. Jij bent de coachende kracht op de werkvloer, zorgen voor de ontwikkeling van de werknemers is jouw absolute streven.


Proces operator

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. In een team van ongeveer drie OPERATORS ben jij samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het managen van het productieproces op het panel en in het veld. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.