VACATURES
PROCESOPERATOR

PCS B.V. kan jou nieuwe carrièrekansen bieden in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele procesoperator vacatures in de Botlek, Europoort, Maasvlakte en omgeving.

Vind je niet direct de procesoperator functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen. PCS B.V. gaat dan direct voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Procesoperator B

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar PROCESOPERATORS B. Als PROCESOPERATOR B ben jij verantwoordelijke voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Heb jij Operator B en zie jij jezelf als de nieuwe controlerende factor voor één van onze opdrachtgevers?


Procesoperator A

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar PROCESOPERATORS A. Als PROCESOPERATOR A bedien jij de apparatuur om het proces te optimaliseren. Bij alle machinaal geproduceerde producten in diverse sectoren ben jij een belangrijke schakel in het proces!


Allround Operator

Ben jij de ALLROUND OPERATOR met ervaring in de productie en wil je jezelf graag voor een langere periode binden aan een grootschalige onderneming in de omgeving van Breda?


Procesoperator C

Wij zijn doorgaans altijd op zoek naar PROCESOPERATORS C. Als PROCESOPERATOR C ben jij verantwoordelijk voor het controleren, bewaken en beheren van de meest complexe processen. Heb jij Operator C en zie jij jezelf als dé geschikte (ervaren) procesoperator voor één van onze opdrachtgevers?


Specialist Operator (food)

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendiensten die deze opdrachtgever biedt? Dan past deze functie als SPECIALIST OPERATOR in een voedingsmiddelen fabriek perfect bij jou!


Procesoperator 3-ploegendienst

Klaar om door te groeien als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.


Procesoperator volcontinu (chemie)

Voor een opdrachtgever met een fabriek in Zeeland zijn wij op zoek naar een PROCES OPERATOR die bekend staat als een echte teamspeler. Aan diversiteit geen gebrek bij deze functie, naast het draaiende houden van de productie krijg jij ook de kans om een aantal kleine maintenance taken en chemische analyses uit te voeren.


Logistiek Operator

Ben jij een heftrucktalent met daarnaast ervaring binnen de chemische industrie? Het grote voordeel van deze functie is de kans op een langdurig dienstverband!