VACATURES
PROCESOPERATOR

PCS bied je de allerbeste carrièrekansen in de procesindustrie. Op deze pagina vind je een overzicht van actuele procesoperator vacatures in de Botlek, Europoort of daarbuiten.

Vind je niet direct de functie die je zoekt? In dat geval kun je alle vacatures bekijken of een open sollicitatie sturen. PCS gaat dan – vanzelfsprekend op discrete wijze – voor jou op zoek naar een passende baan in de procesindustrie.

Technisch operator

Heb jij affiniteit met de foodbranche en ben jij een echte technische sleutelaar die graag wilt werken in de ploegendienst? Dan past deze functie als TECHNISCH OPERATOR in een foodfabriek bij jou.


Procesoperator

Als PROCESOPERATOR ben je verantwoordelijk voor het op een veilige wijze bewaken en bedienen van het proces. Ben jij de nieuwe controlerende factor van het proces voor één van onze opdrachtgevers?


Operator

Een veelzijdige vacature als OPERATOR met toekomst op vastigheid, waarbij je komt te werken op verschillende plants. Aan diversiteit in jouw werkzaamheden is dus geen gebrek!


Basisoperator

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een BASISOPERATOR met uitzicht op vast dienstverband.


Procesoperators 3 ploegendienst

Klaar om door te groeien naar een belangrijkere functie als PROCESOPERATOR? Dan is dit je kans, voor diverse opdrachtgevers in Rotterdam (en omstreken) zijn wij op zoek naar ambitieuze PROCESOPERATORS voor in de 3-PLOEGENDIENST.