WAT ZEGGEN ANDEREN
OVER ONS?

Flexibele en ervaren ondersteuning
VTTI is een jonge ambitieuze speler in de op en overslag van mineralen oliën. Op de locatie ETT gevestigd aan de Moezelweg op het voormalige Kemira terrein is in een zeer korte periode een opslagcapaciteit van meer dan 1 miljoen kubieke meter gebouwd vanaf 2006. De organisatie is altijd op zoek naar meer en beter om de klant optimaal te kunnen bedienen.

Kijkend naar de organisatie vanuit het oogpunt van arbeidskrachten dan is de organisatie Fit for Pur pose. Dat wil zeggen dat de primaire en ondersteunende processen afgestemd zijn en in geval van noodzaak wordt er gekeken waar er ondersteuning noodzakelijk is en wordt deze flexibel ingezet. Zo ontstond er ook een behoefte om een check uit te voeren op de technische tekeningen, de assetlist en een crosscheck in het veld. Omdat er relatief weinig tijd is om mensen in te werken waren wij op zoek naar iemand met ervaring die snel van meerwaarde kon zijn.

Zo hebben we deze vraag neergelegd bij PCS welke direct met een voorstel kwam om een ervaren kracht die zijn strepen binnen de industrie verdiend heeft en met pensioen is maar eigenlijk nog wel een aantal dagen in de week aan de slag wilde. Toeval betrof dat de persoon op het terrein bekend was vanuit zijn verleden bij Kemira. Na een korte inwerk periode is de medewerker aan de slag gegaan.

Naast dat we direct gebruik konden maken van de ruime kennis en ervaring hebben we ook bij de aanname van twee nieuwe medewerkers de kennis en ervaring gebruikt om deze in te werken. Zo wordt het dus een echte win-win-win. De vraag die wij hadden is direct ingevuld, de medewerker heeft het enorm naar het zin en PCS heeft er een tevreden klant bij!

Ivo van der GaagMaintenance Manager NL VTTI BV (Locatie ETT)

PCS bestaat uit een team van goed opgeleide consultants die beschikken over gedegen kennis en kunde.

Zij zijn alert op ontwikkelingen en weten best goed wat er inhoudelijk gebeurt in de chemische industrie. Mijn ervaring is dat de consultants een grondige voorbereiding doen in de selectieprocedure van aan te bieden personeel dat passend is bij de waarden en cultuur van het bedrijf. Het persoonlijk contact met de consultants van PCS zorgt voor een goede afstemming tussen opdrachtgever en PCS waarin de kwaliteit van de kandidaat centraal staat om een langdurige samenwerking te continueren.

Sander de GrootPlant Manager Nufarm BV

Als site manager van een nieuwe plant en gezien we nog in een opstart fase waren hadden we nood aan gekwalificeerd, betrouwbaar en ervaren personeel.  Na contact te hebben genomen met de firma PCS, hebben ze ons snel en op een professioneel wijze de juiste personen aangeboden.  De ervaring en de professionele houding van deze mensen waren zeker een meerwaarde voor onze organisatie.  Alsook de communicatie tussen PCS en onze organisatie tijdens de opdracht verliep zeer vlot en aangenaam.

Christian JacobsPlant Manager