HOE KUNNEN WIJ
JE HELPEN?

Inzicht in en ervaring met complexe (bedrijfs-)processen zijn niet van de ene op de andere dag te verkrijgen. Hetzelfde geldt voor het zoeken, vinden en uiteindelijk het koppelen van de juiste mensen aan een passende organisatie en functie. Detacheren is een vak, PCS BV is hierin gespecialiseerd. Een bedrijfs- en functieprofiel is voor PCS BV net zo belangrijk als een kandidaat profiel. De unieke eigenschappen van mens en organisatie zijn er volgens ons om elkaar te versterken.

Onze missie: Op basis van onze kennis en expertise voorzien wij in de blijvende vraag naar technisch personeel binnen de (petro)chemische procesindustrie. Als betrouwbare en loyale partner streven wij naar de optimale verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat. Door op betrokken wijze in te spelen op de constant veranderende arbeidsmarkt kunnen wij hierin de perfecte match realiseren.

De dienstverlening van PCS – Petrochemie Contracting & Servcies BV omvat:

  • Uitzenden

  • Detacheren

  • Werving & selectie

  • Payrolling

  • Projectsupport

  • Startup services

Loyaliteit staat naast het kwalitatief selecteren van kandidaten bovenaan onze prioriteitenlijst. Bij PCS BV is er altijd sprake van ‘Wij’ en nooit van ‘Jij en ik’. Afspraak is afspraak, duidelijke taal en te allen tijde op elkaar kunnen rekenen. Dat kunt u van ons verwachten en dat verwachten wij dan ook van u. Laat ons weten als zaken niet lekker lopen, bij ons vind u de juiste oplossing.

Plaats hier uw aanvraag