FERRY BOSHART
COMMERCIEEL DIRECTEUR

Sinds september 2007 ben ik werkzaam bij PCS. Na verloop van tijd is er veel veranderd. Juist die veranderingen maken mijn werk als commercieel directeur van PCS zo leuk. De procesindustrie is namelijk een dynamische en innovatieve wereld die continu in beweging is.

Het persoonlijke contact met opdrachtgevers en kandidaten heb ik zelf hoog in het vaandel staan. Het zijn dan ook de wensen van de opdrachtgever en kandidaat die voor mij centraal staan in mijn vak. Het vak is voor mij meer dan alleen een cv bij een vacature zoeken. Alle betrokken partijen moeten een goed gevoel hebben over de samenwerking. Alleen dan kun je spreken van kwaliteit. Ik zie PCS dan ook graag als een samenwerkingspartner voor onze klanten. Door zelf jaren als operator op de werkvloer te hebben gelopen, ken ik de bedrijven en weet ik wat er kan spelen op locatie.

Ik haal veel voldoening uit mijn werk, maar mijn grootste passie is natuurlijk mijn gezin. Ik woon met mijn vriendin en onze drie kinderen in Poortugaal, onder de rook van de Botlek. Verder besteed ik ook veel tijd aan voetbal. Deze hobby voer ik nog altijd actief uit bij de plaatselijke voetbalvereniging van Poortugaal.

Terug naar ons team…

DIRECT
CONTACT

FERRY BOSHART
010 – 427 77 17