JOEY LEGERSTEE
MARKETING CONSULTANT

Terwijl de zomer tot een einde kwam begon ik in september 2017 mijn afstudeerstage in de richting marketingcommunicatie en brandmanagement bij PCS. In deze periode deed ik een afstudeeronderzoek naar de merkidentiteit en merkimago van de organisatie.

PCS herkende de belangen van marketingcommunicatie in een constant veranderende arbeidsmarkt. Dit is exact de reden dat ik na het succesvol afstuderen in februari 2018 bij dit hechte team in dienst kwam. Inmiddels houd ik mij bezig met verschillende marketingactiviteiten zoals het uitzetten van onze vacatures en het inrichten van campagnes op diverse websites. Daarnaast verdiep ik mijzelf in de ontwikkelingen/trends binnen branding, recruitment en detachering. Mijn (basis)kennis van WordPress, CSS/HTML, SEO, SEA, InDesign, Photoshop en Illustrator zorgen ervoor dat wij website beheer en de creatie van content voor het grootste gedeelte in eigen hand hebben. Tot slot valt ook de corporate sociale media onder mijn beheer.

In mijn vrije tijd houd ik mezelf graag bezig met mijn passies: muziek, fotografie en voetbal! Als muziekliefhebber ga ik vaak naar concerten en als supporter van Sparta Rotterdam en Liverpool FC bezoek ik regelmatig verschillende stadions. Naast mijn werk en hobby’s breng ik mijn tijd het liefst door met mijn lieve vriendin, vrienden en familie!

Terug naar ons team…

DIRECT
CONTACT

JOEY LEGERSTEE
010 – 427 55 65